Кобака и любовницата му се задушили при секс!Рапърът Костадин Кобаков

– Кобака и 34-годишната му любовница издъхнаха от задушаване по време на любовни ласки в гараж в Пловдив. Двамата били в мерцедеса с пазарджишка регистрация на 40-годишния мъж, известен с песните си с Мишо Шамара и Ванко 1, пише Блиц. [caption id="attachment_422612" align="alignright" width="300"]Кобака Рапъра Кобака и любовницата му се задушиха при секс[/caption] Труповете на Кобака и новата му приятелка, която била женена с две деца, били открити около 7 часа сутринта на 17 март от баща му. Предполага се обаче, че са починали два дни по-рано – в петък вечерта, защото оттогава близките им нямали връзка нито с единия, нито с другия, пише „Телеграф“.

На 15 март вечерта 34-годишната дама на Кобаков била на работа в дискотека в Пловдив. След като смяната й приключила, се обадила на Костадин да се видят. Той имал възможност да я заведе на хотел, защото в джоба си имал 4700 лева.

Вместо това предпочел да й се похвали с новото си жилище в една от луксозните току-що построени кооперации на ул. „Рая“ в кв. „Смирненски“. „Аз открих труповете им, защото синът ми не си вдигаше телефона от петък вечерта. Звънях му и тази нощ (бел. ред – на 17 март) в 4 часа сутринта, но после в 7 часа телефонът му вече беше с паднала батерия. Гледката беше страшна. На никой родител не пожелавам да погребва детето си, Не знам как ще кажа на майка му, че е починал“, плачеше бащата Асен пред злополучния гараж. Той предполага, че синът му е искал да се похвали на новата си приятелка с новозакупеното жилище. Костадин и дамата му се отдали на ласки в колата в гаража. Явно им е станало студено и по някое време той е запалил двигателя, което решение се оказало фатално. Едно от най-известните парчета, в които Кобака рапира, е „Ти искаш да бъдеш с мен“, а друга популярна негова песен, пак заедно с Ангел, е „Не всичко е пари“. Първият му албум: "Моят бизнес“ е продуциран от рап бандата на Мишо Шамара „Гумени глави“ и е издаден през 1999 г., а вторият му албум е „Стил хит“. Кобака става по онези години член на групата, участвал в техните парчета и клипове. След това я напуска и започва самостоятелна кариера. Има запаси с Мишо Шамара, Ангел, Трой, д-р Пит и други рапъри. След като приключва с музикалната си кариера, по думите на баща му Асен, Костадин се включил в семейния бизнес с игрални зали. Кобака се оказа и внук на бившия депутат на БСП от Пазарджик Костадин Кобаков. Преди да отиде в Народното събрание, дядото е бил председател на червените в града. Бил е депутат мандат 2005-2009.