В немилост: Зрители масово изригнаха срещу Рачков в „Капките“! (виж как го плюят)

В немилост: Зрители масово изригнаха срещу Рачков в „Капките“! (виж как го плюят)
Гласувайте за статията

Димитър Рачков се оля тотално, зрителите изригнаха срещу глупостите му!

Зрителите на шоуто за имитации „Като две капки вода” са възмутени от поведението на Димитър Рачков като водещ. В интернет форумите широко се коментират маниерите му на поведение. И дори феновете му са категорични, че преиграва ужасно.

Рачков

На зрителите им писна от логореята на Димитър Рачков

Почитатели на шоуто изливат недоволството си от постоянните му подскоци и кълчене по сцената. Както и логореята му, която се задълбочава все повече.

Именно заради безкрайните му импровизации в последния лайф на 11 март се стигна до тъпа ситуация.

А именно – не достигна времето за всички участници да натиснат бутона на късмета и предаването бе прекъснато заради закъсняващата вечерна емисия новини. Тегленето бе направено в сряда сутринта в „На кафе”, пише вестник „Уикенд“.

„Няма ли кой да озапти Рачков? Държи се като клоун. Имам чувството, че освен заучените две-три мимики, пет фрази и брадясали инфантилни смешки, няма какво друго да предложи.

Какъвто е в „Капките”, такъв и по сватби, и по частни партита. Едни и същи лафове и подскоци до втръсване!”, недоволстват зрители. Най-гневните от тях гледали предаването само на запис, за да може да пропускат рекламите и скечовете на комика.

Любопитно е да видим каква ще е реакцията на Маги Халваджиян, а и на самия Рачков, когото предстои да гледаме още днес в поредния лайф на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар