Чолата взе две от децата на Ирена Милянкова! (Подробности)

Чолата взе две от децата на Ирена Милянкова! (Подробности)
Гласувайте за статията

Чолата и Ирена Милянкова си разделиха децата

Чолата взе две от децата на бившата си съпруга Ирена Милянкова. Бившата манекенка и соченият за престъпен бос Росен Чолов-Чолата си разделиха общите си четири деца.

Големият им син Уилям Чолов и дъщерята Мелани-Роуз вече живеят при баща си в столицата. Другите две са с новото семейство на Милянкова в Солун.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова и Чолата си разделиха децата

Уилям се е посветил на тренировките на бокс и вече има спечелени титли. Мелани учеше в Италианския лицей, но вноската от 15 000 лева на година се оказала непосилна за Ирена Милянкова и новия й съпруг Никола Чолаков. Преди да попадне в затвора Чолата с радост плащал парите, но след това нещата забуксували.

Двамата се разделиха през 2014 година, когато Росен Чолов бе задържан в следствения арест по обвинение за сводничество. На Ирена й се наложи сама да се грижи за четирите им деца, тогава.

Първо започна работа като продавачка в столичен бутик, а после като консултант във фирма за недвижими имоти. Така се запознава и с втория си съпруг, който е брокер на луксозни имоти и фирмата му се намира в Гърция, пише „Уикенд“.

Двамата сключват брак и освен нейните и неговите две деца от предишния му брак, имат още две преродени деца. Затова за Никола Чолаков станало почти невъзможно да се грижи за всичките им наследници, както и да плаща огромната сума за учението на Мелани в Италианския лицей.

Това наложило на девойката да последва стъпките на майка си и да пробва на модния подиум като фотомодел. Тя трябвало да работи, за да продължи да учи в мечтаното школо. Това накарало Чолата да ги вземе при себе си, дори поставил ултиматум на бившата си съпруга за разделението на наследниците си.

Приятели на синеоката красавица издават, че тя не искала да води тежки съдебни битки за попечителство на децата си и затова се съгласила на този етап те да живеят при татко си. Въпреки напрежението Ирена Милянкова поддържала нормални отношения със съпруга си заради общите им наследници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар