Капитулира: Калин Врачански иска вече бебе! (Ето коя ще го направи татко)

Капитулира: Калин Врачански иска вече бебе! (Ето коя ще го направи татко)
Гласувайте за статията

Калин Врачански най-после ще загърби ергенският живот

Вечният плейбой Калин Врачански все повече напирал за деца. Блондинът има сериозна дама до себе си и твърдо се замислял да създаде поколение.

Любимата до него не била известна на светските среди, нито популярно лице. Тя се занимава с бизнес и въздействала положително на отявления ерген.

Калин Врачански

Калин Врачански се кротна

Звездата от „Господин Х и морето” вече не крие, че има връзка с красива блондинка, но категорично отказва да разкрие самоличността й и подробности около личния си живот.

37-годишният актьор от Червен бряг му се усладила свободата, но в един момент се замислил, че времето лети, а той остава без деца. Калин е много влюбен, издават колеги от гилдията.

Сексимволът на българския театър прехвърлил през кревата си не една и две красавици, ала досега не се задържал с никоя от тях дълго време.

Списъкът бил дълъг, но признавал, че случайните креватни забежки вече го отегчавали.

„Усещам, че скоро ще се случи нещо специално. Време ми е да се кротна!”, споделил Калин пред приятели и намекнал, че е готов да създаде наследници с настоящата си половинка.

Дамата наистина впечатлила актьорът. Наскоро двамата се върнаха от почивка в Сицилия, а преди това бяха на ваканция в Лисабон.

Пътуванията и приятните моменти ги сближили още повече. С нея Калин Врачански най-сетне се почувствал спокоен и уверен да създаде семейство и да има деца, пише „Уикенд”.

Актьорът искал деца и жена, но не и сватба. Той не вярвал в институцията и бил убеден, че тя създава само главоболия.

„Никога не съм искал да се женя. Бракът не е доказателство за любов!” отбранявал се Врачански.

Преди да се загаджи с мистериозната русокоска, Калин Врачански имаше любовна авантюра с водещата Мариана Векилска. Но щом усетил, че новинарката хлътнала, той се дистанцира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Капитулира: Калин Врачански иска вече бебе! (Ето коя ще го направи татко)”

  1. Иван

    мар. 18. 2019

    Мн е смотан горкия.

Добавете коментар