Николай Бареков скочи на Елена Йончева: Европа е тежко болна, но тя не знае това! (Виж как я „нахрани”)

Николай Бареков скочи на Елена Йончева: Европа е тежко болна, но тя не знае това! (Виж как я „нахрани”)
Гласувайте за статията

Николай Бареков скочи и на Елена Йончева

Евродепутатът Николай Бареков посече сочената за кандидат-евродепутат от Левицата Елена Йончева. Той избухна с шокиращ коментар в мрежата, предаваме думите му без редакторска намеса:

Николай Бареков

Николай Бареков скочи на Елена Йончева

„Йончева като водач на листа на БСП променя не толкова изненадващо контекста на изборите за Европарламент.

Темите, вместо Истанбулската конвенция, санкциите срещу Русия и кардиналните реформи на Европа, ще са отново корупция, КТБ, Тв7, магистрали…

Губещи са т.н патриотчета, а кампанията става твърдо “Анти ГЕРБ и ОП”. Губят се и едни 700 хиляди от КТБ, за които Елена Йончева дължи обяснения пред НАП, прокуратура и съд.
Р
азбира се, после Елена Йончева безполезно ще потъне в мъглата на Брюксел, както става с всички. Използвана и изпратена в скъпоплатено изгнание.

Илюзия е, че Европа ще промени нещо в България. Европа е тежко болна, но наивната Йончева надали осъзнава това. Напротив обръща разговора наопаки.

Имунитетът и ще бъде свален на момента заради обвиненията от прокуратурата за пране на пари.

Йончева ще стане в Брюксел символ на успешната борба с корупцията- като я върнат на съд в България. Фарс. Осъзнава ли го? А дано, ама надали…

Разделената изпокарана БСП ще има възможност да бойкотира лидера си Корнелия Нинова още на тези избори. Борисов ще стане пак централна тема в контекст, който определено не е по вкуса му.

В някакъв порядък от последващи събития вариантът с Йончева ще гарантира шоу и ще скрие от погледа на хората роботизирани шаблонни екземпляри като Майдел, Джамбазки, Цв. Цв., Габриел…, но ще извади Борисов на светло с всичките му кусури.

Накрая всички гласуващи ще бъдат още по-разочаровани, отколкото в предишни години. Елена в Брюксел ще стане сама по себе си символ на борбата с корупцията в България. Като осъдят нея самата – за пране на мръсни пари“, заяви Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Николай Бареков скочи на Елена Йончева: Европа е тежко болна, но тя не знае това! (Виж как я „нахрани”)”

  1. Dimitre n. Tzenov

    мар. 19. 2019

    Zameni Йончева s Бареков v statiata.

Добавете коментар