Мегз реши да измие срама си: Кръстих я активно добро! (Какво означава идеята й)

Мегз реши да измие срама си: Кръстих я активно добро! (Какво означава идеята й)
5 (100%) 1 vote

Мегз е решила да измие срама си с нова пиар акция!

Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, е решила да пробва нещо ново и различно. Дизайнерката е готова да се обърне към благотворителността.

Мегз

Мегз иска пак да си върне позициите в обществото

След скандала с бившото й гадже Румен Рончев и делото за измами, стилистката е готова да се отдаде изцяло на благородна кауза.

Тя стартира с разпродажба на нейни и чужди вещи, като за тях ще иска смешни пари. Ето какво сподели в тази връзка Мегз в мрежата:

„От години имам една малка идейка. Кръстила съм си я – активно добро. Какво означава? Означава да събера всички мои вещи, които не ми трябват.

Оказа се аз имам купища. Бизнесите ми също, защото всеки ден получавам кашончета мостри с разни неща и никой нищо не ги прави.

После да започна да се срещам с други популярни личности или бизнеси и да събирам и техните ненужни вещи. Днес парите на никого не стигат.

На хората им е трудно да отделят пари да помагат на друг, когато те самите и без това нямат.

Но ненужни вещи всеки има много и би ги дал, за да помогне на хора в нужда. И накрая да ги продам на супер символични цени – 5/6 пъти по-ниски от истинската им стойност.

Това няма да е проблем. Аз съм царицата на онлайн продажбите.

Имам вече отлично развита пазарна мрежа, в която за секунди мога да продам всичко. Защо да не я използвам за нещо социално полезно и смислено.

Така веднъж – ще се направи добро като много хора ще могат да си купят неща, които попринцип не могат да си позволят на много по-ниска цена.

Втори път – събраните пари ще се дарят за добри каузи. Например – представете си да може да си купите рокля на любимата ви БГ певица, чиято реална стойност е цяло състояние – на много, много по-ниска цена. Например за 60 лв, вместо за 400 лв.

Вие ще дадете 60 лв и ще сте супер щастлив, че имате роклята. А освен всичко останало 60-те ви лева, ще отидат за благотворителна кауза.

Разбирате ли какво имам предвид. Това е нещо като благотворителност с добър бизнес план, която вечно ще се самофинансира. Независима благотворителност.

И няма как самият модел да не работи – първо защото, чисто икономически вещите ще струват много повече от цената им и всеки ще ги иска по условие.

И второ защото чисто човешки вярвам, че много хора биха предпочели да купят от място с благотворителна цел отколкото от нормално място.

Отдавна искам да започна да го правя, но все го отлагах. Преди години нямах достатъчно пари, контакти и популярност. После нямах време. После мислих как да го организирам… и си минаха години.

И всеки ден изпитвам вътрешно неудовлетворение, че не го правя. Е сега съм решила и утре ще започна лека полека ей тук в сторитата си. Пък докъдето стигне“, съобщи новината Миглена Каканашева – Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар