Маги Халваджиян не е на себе си: Скочи бесен на жена!(С какво го разлюти)

Маги Халваджиян не е на себе си: Скочи бесен на жена!(С какво го разлюти)
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян рядко е такъв, какъвто се показа наскоро

Продуцентът Маги Халваджиян почти не си позволява да излезе от кожата си. Но дългокосият арменец този път обясни, че дамата от мрежата страшно го е разлютила.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян наистина е бесен

В този пост Маги Халваджиян заяви, че въпросната персона наистина го е разгневила и той й отговори подобаващо. Ето как изригна в мрежата продуцентът:

„Днес една дама ми писа, че не пропуска епизод на “Капките” и много се забавлява , но иска да ме помоли да не използваме “отвратителната турска дума „КЕФ”!

Обикновено не коментирам и не отговарям на подобни писма, защото хора всякакви и желания различни!:) Този казус обаче е особен!

Предполагам, че същата тази дама постоянно използва думата “Таван” в ежедневието си , но не и хрумва да нарече тази дума “ отвратителна”! А тя също е турска, като много други, които използваме ежедневно!

Сигурно ще учудя много от вас, като им кажа , че българската дума за таван е всъщност – ПОТОН!

Съмнявам се, че въпросната дама използва думата “потон”, а ако е така ще и кажа, че е единствената!:)))“, написа Маги Халваджиян в мрежата.

Коментарът му събра доста отзиви и мнения като първото от тях беше на Ненчо Балабанов.

„Маги, аз предлагам да се използва думата “мега-кеф”, това вече ще е объркваща сетивата чуждица и всички ще са гига-хепи“, включи се моментално с идея имитаторът на Борисов Ненчо Балабанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар