Една млада и чаровна двойка

Една млада и чаровна двойка
Гласувайте за статията

Една млада и чаровна двойка наскоро привлече медийния интерес, със своята непринуденост. Вижте защо? Става дума за тийнейджърска любовна история. Интересното тук е, че младите влюбени са популярни, а хубавото е, че за разлика от други връзки на известни, тук има истинска емоция и любовни трепети. един от наследниците на фамилията Бекъм – именно Ромео откри своя половинка.

А избраницата да бъде негова „Жулиета“ реално е 165 годишната актриса и известна на Острова със сериала си „Stranger Things” – Мили Боби Браун. Младежите се запознали преди 2 години на едно светско събитие, но досега не са били повече от приятели. От скоро са заедно и според публикации в медиите и цитирано по изданието Ева, двамата са много близки.

А както някои предполагат още по-известните родители на Ромео, които както знаем са Виктория и Дейвид Бекъм може би имат мнение относно тази връзка. Но по данни от пресата на Острова, Вики била доста доволна и подкрепила избора на сина си. А ние пък припомняме, че Ромео досега, за своите 16 години не е показвал официално интерес към момиче, нямало е предположения за негови гаджета.

Ромео Бекъм

Мили Боби Браун

В същото време, за Мили Боби Браун имаше коментари преди време, че е обвързана с американския певец Джейкъб Сарториус, но връзката им приключи миналото лято, допълваме и ние от изданието Клюки.Бг също.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар