Честито: Антония Петрова и Ивайло Батинков се ожениха отново през уикенда! (виж тук)

Честито: Антония Петрова и Ивайло Батинков се ожениха отново през уикенда! (виж тук)
Гласувайте за статията

Антония Петрова и Ивайло Батинков се ожениха отново през уикенда!

Бившата Мис България Антония Петрова и половинката й Ивайло Батинков са вдигнали втора сватба през уикенда. Това довериха близки до тях източници и то съвсем сериозно.

Антония Петрова

Антония Петрова се врече във вярност на Ивайло за втори път

Влюбените са се врекли пред 300 души, но тайно от медиите. За предстоящата сватба загатна още преди седмица дизайнерката София Борисова. Която в свое интервю разкри, че прави втора рокля за сватбата на Тоца.

Запознати разкриха, че миската е била в чисто бяла рокля тип „принцеса“. Одеждата е била семпла, но ефектна. Точно такава, за каквато си мечтаела булката.

Церемонията се е състояла под формата ма масонски ритуал, какъвто за първи път се прави у нас през 2011-г и е самобитен български. При него всички мъже са облечени в черни костюми , с масонски атрибути и бели ръкавици.

Особено важно е при такъв ритуал в специфичното ръкопляскане. Първата сватба на миската беше през лятото в Гърция. Още тогава тя сподели, че ще има още церемонии, припомня вестник „Телеграф“.

Знаем, че красавицата си пада по пищните тържества и помпозност в мрежата, затова втората сватба с Батинков едва ли е учудила някого. С предишния си съпруг Александър Бередин Тоца също вдигна повече от лъскава венчавка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар