Мишо Шамара коментира трагедията с приятеля си Кобака!Рапърът Костадин Кобаков

- Кобака и 34-годишната му любовница издъхнаха от задушаване по време на любовни ласки в гараж в Пловдив. Двамата били в мерцедеса с пазарджишка регистрация на 40-годишния мъж, известен с песните си с Мишо Шамара и Ванко 1. [caption id="attachment_422687" align="alignright" width="300"]Кобака Мишо Шамара в шок от случилото се с Кобака[/caption] Труповеде на Кобака и новата му приятелка, която била женена с две деца, били открити около 7 часа сутринта на 17 март от баща му. Предполага се обаче, че са починали два дни по-рано – в петък вечерта, защото оттогава близките им нямали никаква връзка нито с единия, нито с другия. На 15 март вечерта дамата на Кобаков била на работа в дискотека в Пловдив. След като смяната й приключила, се обадила на Костадин да се видят. Той имал възможност да я заведе в хотел, защото в джоба си имал 4700 лева. Вместо това предпочел да й се похвали с новото си жилище в една от луксозните кооперации на ул „Рая“ в кв. „Смирненски“. „Аз открих труповете им, защото синът ми не си вдигаше телефона от петък вечерта. Звънях му и тази нощ (17 март) в 4 ч. сутринта, но после в 7 часа телефонът му беше с паднала батерия. Гледката беше страшна. На никой родител не пожелавам да си погребва детето. Не знам как ще кажа на майка му, че е починал“, плачеше бащата Асен пред злополучния гараж, цитира вестник„Телеграф“. Костадин и дамата му се отдали на ласки в колата в гаража. Явно им е станало студено и по някое време той е запалил двигателя, което решение се оказало фатално.

Кобака в близкото минало се изявяваше като рапър в лейбъла на колегата си Мишо Шамара. Варненецът не пропусна да коментира случилото се: „Сега ставам. Сега разбрах. И съм в шок. Почивай в мир, брат ми. Минахме доста неща заедно. Ще те запомнят усмихнат!“.

След като приключва кариерата му на музикант, се захваща със семейния бизнес с игрални зали. Кобака е внук на бившия депутат на БСП от Пазарджик Костадин Кобаков. Преди да отиде в Народното събрание, дядото е бил председател на червените в града. Има интересни коментари под поста на Шамара. Мнозина предполагат, че Кобака е бил убит и случилото се не е нещастен инцидент. Потребител с друга гледна точка ги контрира: „До всички, които се съмняват в историята. За съжаление, това може да се случи на всеки. Доста известен факт е, че в тясно пространство е забранено да се стои в кола с включен двигател - точно заради ОТРОВНИТЕ газове. В случая - при вдишването им, човек не може да се усети и просто ...припада и няма кой да му помогне. Въглеродният оксид ( carbon Monoxide) е опасен газ, който няма..ама НЯМА нито мирис, нито цвят, нито вкус. При вдишване се комбинира с хемоглобин (който пренася кислорода от белите дробове и въглеродния диоксид) и по този начин кара дробовете да не могат да функционират правилно. Вдишването на въглероден оксид води до образуването на карбоксихемоглобин, който намалява притока на кислород до частите на тялото и причинява тежък припадък и в крайна сметка - фаталният край“.