Никол Станкулова се върна на екран: Кой от колегите й ще излети от мястото си?! (виж тук)

Никол Станкулова се върна на екран: Кой от колегите й ще излети от мястото си?! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Никол Станкулова се върна на работа в телевизията, кой ли от синоптиците ще изхвърчи?!

Четирима синоптици има в Нова телевизия от вчера, след като младата майка Никол Станкулова се върна от отпуска по майчинство. Какви ще бъдат градусите вече съобщават Гери Малкоданска, която също преди месеци роди сина си Лео, Нора Шопова и Николай Василковски.

Никол Станкулова

Родилката Никол Станкулова отново се върна на екран

При подобна ситуация преди броени месеци конкурентната телевизия Би Ти Ви се раздели с едната си синоптичка Христина Балинска.

Тя напусна след като се оказа, че рейтингът на колежката й Натали Трифонова е много по-висок. И в момента в първата частна телевизия работят трима синоптици – Натали, Емо Чолаков и Стаси Цалова.

В Нова телевизия също очакват синоптиците да останат трима. Това ще стане като Ники Василковски се върне на предишната си позиция – репортер в новините.

Никол Станкулова, която преди четири месеца роди дъщеря си Теа, избра черна официална рокля за първото си появяване пред камерата, която разкриваше перфектната й фигура.

Друга бивша синоптичка – Деси Банова обаче не бърза да се връща на екран. И е отдадена на семейството си с президента Росен Плевнелиев.

Със сигурност обаче завръщането на Никол Станкулова е зарадвало зрителите. Тъй като красивата и интелигентна синоптичка е безспорна любимка на аудиторията.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар