Топ дизайнерката Евгения Борисова: Обичай се достатъчно, за да си тръгнеш! (Виж още)

Топ дизайнерката Евгения Борисова: Обичай се достатъчно, за да си тръгнеш! (Виж още)
Гласувайте за статията

Дизайнерката Евгения Борисова разтърси мрежата с поста си

Красивата стилистка Евгения Борисова вероятно я терзаят любовни проблеми. Феновете й заподозряха, че нещо в личния й живот куца и затова е толкова крайна в думите си.

Евгения Борисова

Евгения Борисова предизвика вълна от коментари

Определено коментара и съветите й в мрежата сащисаха мнозина и предизвикаха вълна от коментари.

Ето думите, които накараха потребителите на нета да заподозрат проблеми във връзката й с любимия й мъж:

„Обичай се достатъчно, за да знаеш кога да си тръгнеш. Да знаеш от кого е необходимо да си тръгнеш. Тръгни си от всеки, който те кара да се чувстваш недостатъчен и не на място в кожата си.

От всеки, който се опитва да те унижи, подцени, да омаловажи и принизи съществуването ти, опитвайки се да издигне собственото си на пиедестал. От всеки, който те кара да го чакаш и не зачита, че и твоето време е безценно, точно колкото е и неговото.

Не заслужаваш да бъдеш поставен на изчакване. Не заслужаваш да бъдеш план Б и да те държат на полусъединител. Бъди си приоритет и не позволявай на друг да се превърне в твой такъв.

Тръгни си от всеки, който злоупотребява с търпението ти. Престани да правиш компромиси, които отсрещната страна дори и не си помисля да направи.

Тръгни си от всеки, който краде от щастието ти, защото животът е дълъг, колкото премигване и не си заслужава да го изживееш по друг начин, освен с усмивка на лицето и в хармония със себе си. Не си заслужава да го интоксикираш с натрапчиви мисли и неприятни усещания.

Тръгни си дори тогава, когато е трудно и когато си мислиш, че светът ти ще се срине. Тръгни си и буквално и метафорично. Тръгни по обратния ход на мислите си и изрежи част от картината там. Тръгни си дори тогава, когато обичаш.

Защото себе си трябва да обичаш повече. Себе си трябва да обичаш на първо място“, написа Евгения Борисова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар