Наско Сираков онемя: Илиана Раева със суперлативи към чужд мъж!

Наско Сираков онемя: Илиана Раева със суперлативи към чужд мъж!
Гласувайте за статията

Илиана Раева взриви мрежата със суперлативи към мъж, но не нейния!

Златното момиче Илиана Раева накара съпругът си да онемее. Председателката на федерацията по художествена гимнастика изсипа куп похвали към друг съпруг.

Илиана Раева

Илияна Раева засипа с куп хвалби чужд мъж

В мрежата ври и кипи след нейните думи, а мнозина се питат дали Наско Сираков е останал безразличен или е изревнувал.

Въпреки, че бившият национал е наясно, че хвалбите й са насочени не към кого да е, а към Дейвид Бекъм. Ето какво написа в мрежата Илиана Раева:

„Да кажеш тази истина пред света означава, че си много силен мъж, без комплекси, както и това, че не правиш компромис с живота си. Респект, Дейвид Бекъм!
Дейвид Бекъм в интервю за брака си:

“Да бъдеш женен за модната икона в цял свят, не е лесна работа. Но кой обича лесните неща? Предполагам хората без характер? Имало е случаи, в които съм бил депресиран и съм си задавал въпроса, дали съм достоен да бъда нейн съпруг и баща на децата й.

Тя е изключително способна жена,разполага с бърза мисъл, дяволско търпение и може да създаде от едно камъче – цял замък.

Преди да я срещна, харесвах жени, които ми се подчиняваха, харесваше ми да ги контролирам и да доминирам на тях. Така се чувствах силен и недостижим( поне така си мислих)

Но в крайна сметка всеки е бил млад и глупав, иначе как ще станеш стар и мъдър? Появата на Виктория в моя живот, ме накара да порастна. Тя ме накара да осъзная, че няма нищо лошо в една връзка, жената да е по-умна от теб.

Напротив, дава ти сила, самочувствие и увереност. Защото знаеш, че с такава жена, няма как да пропаднеш, няма да го позволи.

Привързах се към нея,защото беше безстрашна, когато трябваше да ми каже истината, не й пукаше как ще го изтълкувам, защото при нея нямаше маски и задкулисни игри. Имаше право, точно и ясно.

Понякога си мислих, че не ме обича, защото не е от жените, които правят комплименти. С времето разбрах, че нейните комплименти са в това, че в трудните моменти тя остана до мен. Тогава осъзнах, че действията са по-красноречиви от думите и с много по-голяма стойност.

Затова искам да кажа на всички зрители и читатели, които се интересуват от нашия брак: Да, не е лесно да съжителстваш с такава жена, но без нея никога няма да успееш в абсолютно нищо.

Защото умната и силна жена е ореола над мъжката глава, а без ореол-не можеш да се справиш, нито да се издигнеш.

Повечето мъже се женят за скучни и кротки жени, но цял живот остават влюбени в онези, които не са успели да завоюват и така се поражда съжалението и товара на нещастния брак, заради вашия страх и липса на смелост, да се бориш за това, което наистина искаш.

А, на всички мъже по-света, които се страхуват да обичат такива жени-ще им дам един съвет:

Ако искаш да бъдеш успешен мъж и да имаш стабилно семейство, не си пропилявай потенциала с жени, които не могат да нахранят твоя мозък, нито да те насърчат да пожънеш успехи.

Умната жена, означава блестящо бъдеще и ползотворен живот, изпълнен с приключения!“, аплодира думите на Бекъм Илиана Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар