Уреди се: Банкер глези хубавата Елеонора Манчева! (виж с кого е бившата на Владо Манчев)

Уреди се: Банкер глези хубавата Елеонора Манчева! (виж с кого е бившата на Владо Манчев)
Гласувайте за статията

Елеонора Манчева получи уникален подарък от богатото си гадже!

Скъп подарък получи красавицата Елеонора Манчева. Бившата футболна съпруга бе изненадана от сегашната си половинка с чисто ново „Ауди“. Банкерът Ивайло Илиев поглези здраво изкусителната брюнетка.

Елеонора Манчева

Бившата на Владо Манчев – Елеонора Манчева се уреди с банкер

Возилото е последна серия. Цената на колата е точно 150 000 лева. Тя е оборудвана с всякакви екстри. Единствената българка, носителка на короната „Мисис Вселена“, е запалена по бързите и скъпи возила. Точно затова Ивайло решава да купи любимата й марка.

Банкерът паркира возилото пред дома на красавицата, която нищо не подозира. Извежда я навън и тръгва към лъскаво бялата кола. Няколко метра преди да стигнат колата, любимият на Манчева й подава ключовете.

Казва, че автомобилът е подарък за нея. Елеонора първоначално не може да повярва, но след няколко секунди вече яхва мощния звяр.

Бившата жена на футболиста Владимир Манчев още не може да се нарадва на новата придобивка. Мисис България за 2006-а още разучва всичките екстри, които колата има. Елеонора не пропусна да се похвали на всички познати и приятели със скъпия подарък, който получава.

Нора и Ивайло са заедно от няколко години. Те не спират да пътуват въпреки заетите си графици покрай работите си. Манчева може да се похвали и с професионални успехи.

От скоро красавицата е експерт по кредитиране в една от най-големите банки в България. За това се похвали тя самата преди по-малко от месец, пише вестник „България Днес“.

„В момента се занимавам с нещо изключително сериозно. Станах експерт по кредитиране. Това е много отговорна позиция“, призна в телевизионно интервю красавицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар