Позор: Гримьорът Цецо Андреев отврати минувачи! (виж как удари дъното)

Позор: Гримьорът Цецо Андреев отврати минувачи! (виж как удари дъното)
Гласувайте за статията

Цецо Андреев туърква насред улицата с цицореста мадама!

Гримьорът Цецо Андреев хич не се е притеснил, че Емануела го съди и продължава да куфее на макс. Този път съмишленичка в поредната му дивотия стана плеймейтката Галина Димитрова.

Цецо Андреев

Цецо Андреев не спира да се прави на палячо, докато Емануела го съди

Двамата се качиха на съоръжение, на оживено място навън, и изпълниха популярния танц twerk, при който мятат дупетата си нагоре-надолу. Блондинката е по изрязани гащички и бюстие, а Андреев е запретнал крачолите на късите си гащи, че да се оформи прашка.

Дори са пуснали видео от цирка им, в което двамата танцуват върху песен на популярните Migos и Cardi B. И са тагнали световноизвестните изпълнители, за да се чуе за селянията им по-надалеч.

И докато много от коментарите гласят „Цецо, велик си“, то други считат, че за пореден път прави демонстрация на простотията си.

Докато гримьорът се прави на палячо обаче, поп фолк дивата Емануела му е подготвила голяма изненада. Припомняме, че тя се закани да го съди, заради обиди и клевети по неин адрес във Вип Брадър.

Цецо Андреев беше гримьор на Емануела преди време, но двамата се изпокараха жестоко в Къщата на Големия брат. Оттогава зеленооката хубавица не иска и да чува за него, но се зарече да си търси правата пред съда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар