Най-розовото място през пролетта

Най-розовото място през пролетта
Гласувайте за статията

Най-розовото място през пролетта, вижте къде заедно със сезонните промени, идва и розовото, романтично, приказно усещане. Мястото е Япония.

От Осака до Киото, градини, линии и прелези, пътища, мостове, полета са покрити в розов, нежен цвят. Това прави различните и чисти места из Япония още по-привлекателни за туристи, романтици, писатели и особено за фотографите от целия свят.

Цветен тунел

Това са цветовете на сакура, в които е трудно да не паднеш омагьосан, коментират и в публикация на „Импресио“. Сезонът на черешите е времето, когато розов прашец покрива наоколо и докато стигне погледа заживяваме в нежност и топлина.

Япония – там където слънцето изгрява и светът е розов на пролет

Истински порив на романтика и хармония, денем и нощем оживяват невероятни картини, предадени в снимки, те на свой ред са разпространени из виртуалната среда и ние също ставаме съпричастни и мечтаем да го усетим и на живо.

Природата цъфти в розово

Дори влаковете в Киото са съчетани с тази гама на сезона и са в розово. И влюбени в пролетта и с цветни очила ние си пожелаваме скоро да посетим тези розови места и да се заредим с позитивна енергия.

Желаем го и на вас, с тези красиви фото моменти, радост за окото и душата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар