„Капките“ докара сериозно заболяване на Петя Буюклиева

„Капките“ докара сериозно заболяване на Петя Буюклиева
Гласувайте за статията

Естрадната прима на терапия с хапчета, има проблеми с кръвта

Петя Буюклиева, която се изявява на сцената на „Като две капки вода”, пие всеки ден хапчета, които забавят съсирването на кръвта й. Заболяването й било предизвикано от силен стрес малко преди да влезе в шоуто. До преди това нямала никакви здравословни проблеми.

Петя Буюклиева

Петя Буюклиева си докара проблеми с „Капките“

Певицата не пропускала дневната доза и се чувствала добре. Но таблетките имали тежки странични ефекти. Защото ако случайно се нарани може да получи кръвоизлив и раната ще зарасне бавно.

Естрадната легенда се страхувала да не стане някоя беля по време на репетициите в шоуто, които са доста тежки. Петя Буюклиева най-вече била притеснена от танците. Тя вече е на възраст и все по-трудно й се удавало да пази равновесие на високите токчета. От които за нищо на света не иска да се откаже.

Но въпреки всичко примата репетирала наравно с младите и не се оплаквала защото била калена през годините от тежките изпитания. Които преминала през дългогодишната си кариера.

За едно от най-тежките й преживявания разказва нейния мъж Тони. Когато Петя била ученичка в родния си Асеновград пътувала с автобус към музикалното училище в Пловдив където учела пиано.

По време на едно пътуване бъдещата звезда така простинала, че получила възпаление на лицевия нерв. Заради многото пътници тя била притисната до прозореца и лицето й било опряно в стъклото. Вследствие, на което дясната й половина се парализирала. Нещастието се случва месец преди абитуриентския й бал.

Макар, че било тежък удар за зрелостничката тя не се отчаяла като успяла да се възстанови с голямата си упористост, предават от retro.bg.

Източник: Razkritia.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар