Слави заковава знаменит рекорд: Няма друг, който да е постигал това!

Слави заковава знаменит рекорд: Няма друг, който да е постигал това!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов остава в Би Ти Ви за още една година.

Дългия ще подпише договора с най-вървежната телевизия малко преди 1 юни. От екипа на Слави все още не искат да коментират темата.

Слави Трифонов

Слави ще направи 20 години в Би Ти Ви

„Слави иска 70 000 лева за всяко едно заснето и излъчено предаване в ефира на Би Ти Ви, като и отделен бюджет за музикални инструменти и реквизит, които ползват музикантите от „Ку-ку бенд“, издават от нюзрума на телевизията.

По този въпрос Трифонов бързо ще постигне споразумение с телевизията, която ще му брои 15 милиона лева за 210-215 предавания за година. Дългия със сигурност ще настоява да му плащат и по 10 бона за всяко повторение на „Шоуто на Слави“.

От своя страна Слави също ще направи компромиси, издават информатори на „България Днес“. Един от актьорите на Слави – Краси Радков, няма да напуска, както се писа в медиите. От екипа на Трифонов издават, че шефът на комика ще му подари марков часовник за рождения му ден на 24 април, пише HotArena.net.

Така „Шоуто на Слави“ ще подобри собствения си рекорд и ще закове цели 20 години в ефира на bTV. Няма друго предаване, което да се е задържало в родния ефир в 20 последователни години.

По този начин Слави Трифонов дава ясен знак, че няма да влезе в политиката скоро. И без това амбициите му на този фронт секнаха след интервюто с Бойко Борисов през ноември.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар