Коко Динев е на седмото небе след раждането на четвъртото му дете!

0

Купон до зори е вдигнал бизнесменът Коко Динев за раждането на четвъртото си дете.

Коко Динев изненадващо стана баща на дъщеря в четвъртък. Само близки до любимецът на фолк певиците знаеха, че той има нова жена в живота си, пише HotArena.

Коко Динев
Коко Динев е на седмото небе

Динев упорито я пази по нейно желание. Тя се притеснявала от миналото и славата на Динев и не искала за нея да се говори като за поредната му бройка.

Близки до Коко издават, че той е много щастлив с новата си жена. Радвал се за детето и цяла нощ вдигал наздравици в столичен ресторант за тяхно здраве.

Близките му закачливо отбелязват, че не е присъствала нито една фолкпевица, пише „България Днес“.

Те отбелязват това като част от голямата промяна у него. Според тях, той е станал нов човек след раздялата с Емилия.

Коко вече не се интересувал от популярността, а напротив, вече искал по-спокоен живот, понеже е и на възраст, в която това му е нужно. Затова открил любовта в жена, което не е част от шоубизнеса.

Собственикът на „Кошарите“ обожава децата и неслучайно това е номер 4 за него. В края на 2003 г. се сдоби с дъщеря си Ивон, която е от единствената му съпруга Анелия. Преди 11 години пък му се роди син на име Иван, който е от Емилия. Преди 2 години и половина на бял свят се появи и второто му дете от Еми – Мира.

Сега Динев се сдоби с трета дъщеря и общо четвърто дете. Това го кара да сияе от щастие и да купонясва като за последно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.