Емилия след рождения си ден: Благодарение на Жорж за първи път усещам, че съм жена!

Емилия след рождения си ден: Благодарение на Жорж за първи път усещам, че съм жена!
Гласувайте за статията

Емилия прекара своя личен празник с най-близкия си човек!

Любовта между Емилия и Жорж Башур е извън всякакво съмнение, тъй като двамата останаха заедно след трагедията с неговия син. Певицата застана плътно до мъжа си в най-тежкия миг в неговия живот.

Емилия и Жорж Башур

Емилия и Башур на рождения й ден

Затова Жорж се чувства изключително благодарен на жена си, тя му доказа, че държи на него, че ще бъде до него дори и в лошите моменти.

От своя страна Башур не спира с романтичните жестове. Той държи тя да знае, че я обича безрезервно и точно тя е жената на живота му.

Преди 2 дни Емилия навърши 37 г. Певицата използва възможността да благодари на съпруга си за всичко, което той прави за нея, научи Kliuki.bg.

„Благодаря на Господ за всичко, което имам и най-много благодаря на Мъжа ми,който ме приема такава каквато съм!За първи път съм себе си и за първи път усещам,че съм Жена и живея благодарение на него!Много е важно кой е до теб в хубаво и в лошо!Обичаме и живеем за децата си.Живеем за чиста и неопетнена Любов каквато е нашата.Благодаря на цялото ни семейство За всичко!!!На всички хора с които работя,както и на всички приятели и почитатели за безрезервната подкрепа! 🙏🏻“ – написа Еми, без редакторска намеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар