Не се спря! Антония Петрова вдигна сватба с 300 души

Не се спря! Антония Петрова вдигна сватба с 300 души
Гласувайте за статията

На Антония Петрова й дай сватби, това сякаш е нейното призвание!

Бившата миска Антония Петрова не се спира. Преди броени дни блондинката е вдигнала втора сватба с мъжа си Ивайло Батинков, а на луксозното тържество присъствали повече от 300 души, издават свидетели, пише HotArena.net.

Антония Петрова и Иво

Антония Петрова и Ивайло Батинков с нова сватба

Церемонията се състояла под формата на масонски ритуал на открито. Всички мъже били облечени в черни костюми с масонски атрибути и бели ръкавици, а специфичното ръкопляскане в края на ритуала събрало погледите на присъстващите.

Първата сватба на Антония и Ивайло бе организирана през лятото на миналата година в Ситония. Още тогава младоженците споделиха, че планират други две тържества за всички свои роднини и приятели, които не са успели да пътуват до Гърция, пише „Уикенд“.

Мис България 2009 обожава сватбите и това е доказан факт. Още с Александър Бередин преди години вдигна цели две пищни сватби, на които показа завидни форми на тялото.

Очаква се с Ивайло Батинков да направи още поне една сватба. Засега обаче не се знае кога и къде ще се случи това.

Двамата са заедно едва от година, но вече са женени и имат дете. Връзката им се развива със страшна сила и неслучайно те искат да я скрепят с колкото се може повече сватби.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар