Затова ли я назначиха за постоянно? Натали Трифонова се изложи като кифладжийка!

Затова ли я назначиха за постоянно? Натали Трифонова се изложи като кифладжийка!
5 (100%) 1 vote

Натали Трифонова не успя да прикрие големия гаф, който стана в ефир!

Безкрайно красива, но не дотам оправна. Това може да се каже за Натали Трифонова, която в понеделник стана арена на присмех и подигравки.

Натали Трифонова

Натали Трифонова се изложи много

Синоптичката шокира с необичайна седмична прогноза. На екрана зад красивата блондинка бяха подредени дните от седмицата със съответните градуси. Сряда липсваше, затова пък имаше два пъти вторник с различни градуси. Зрителите се чудеха кой е верният вторник – по-топлият или по-студеният, а до края на емисията грешката остана непроменена.

Забавен гаф с прогнозата за времето вбеси част от зрителите на Би Ти Ви, а други погледнаха от веселата страна на нещата. В понеделник, около 7 часа сутринта синоптичката Натали Трифонова сюрпризира с необичайна седмична прогноза. На екрана зад красивата блондинка бяха подредени дните от седмицата със съответните градуси. Сряда липсваше, затова пък имаше два пъти вторник с различни градуси. Зрителите се чудеха кой е верният вторник – по-топлият или по-студеният, а до края на емисията грешката остана непроменена.

„Все едно съм в романа на Ерих Кестнер „Това се случи на 35 май”. И след вторник – вторник!”, с чувство за хумор коментира грешката на Би Ти Ви телевизионерът и собственик на аукционна къща Игор Марковски.

Това не е първият гаф със синоптичните прогнози в Би Ти Ви. Преди години Христина Балинска втрещи с друга грешка. През януари, когато в най-топлите дни градусите достигат до 7-8, мониторът зад нея показваше цели 47 градуса, пише „Уикенд“.

Въпреки че грешките се правят от хората, отговарящи за поддръжката на техниката, синоптичките са тези, които търпят негативите. И с право, защото нито Натали, нито Балинска реагираха адекватно.

В случая Трифонова беше длъжна да поясни коя от температурите се отнася за сряда, след като не е написано, за да могат хората, които ще пътуват в този ден, да си направят сметката. Това обаче синоптичката не го направи и така си навлече гнева на зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар