Зуека купи обичта на дъщеря си! Комикът се бръкна 10 бона, за да не го мрази Девина

Зуека купи обичта на дъщеря си! Комикът се бръкна 10 бона, за да не го мрази Девина
4 (80%) 1 vote

Зуека успя да се сближи отново с щерка си срещу пари!

Миналата есен Девина замина да учи „Драма” в един от най-престижните университети в света – лондонския „Куин Мери”. Годишната такса била около 10 000 лв и била поета изцяло от Зуека.

Зуека и Девина

Зуека и Девина пак са близки

Той предложил на дъщеря си да й наеме квартира докато следва, но девойката категорично отказала. Девина предпочела да живее заедно със състудентите си в общежитието към университета по изкуства, за да може да се радва в пълна степен на студентския живот.

Щерката на Зуека отдавна върви по стъпките на родителите си. Майка й Нина Димитрова е актриса, режисьор и директор на театър „Кредо”, пише HotArena.

По актьорското майсторство обаче девойката се запалила от баща си. Още от малка тя е навсякъде с него и обожава да го гледа на екрана. Дълги години ходила на балет и рисувала, но любовта й към театъра надделяла при избора на учебно заведение, пише „Уикенд“.

Девина дълго време ненавиждаше баща си и отказваше да се вижда с него. Може да се каже, че той изпусна целия й гимназиален период, тъй като тя му се сърдеше заради това, че напусна майка й и се залюби с друга жена.

Екранният партньор на Димитър Рачков обаче явно е успял да си прокара път обратно към сърцето на дъщеря си и това е станало с помощта на доста пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар