Защо журито на „Капките“ смазва даровития Стефан Илчев! (още подробности)

Защо журито на „Капките“ смазва даровития Стефан Илчев! (още подробности)
Гласувайте за статията

Стефан Илчев така и не може да се пребори за оценката на журито в Капките!

Даровитият певец Стефан Илчев завладя сцената на „Като две капки вода” и сърцата на зрителите. Не успя да направи същото и с журито на шоуто обаче.

Стефан Илчев

Стефан Илчев пренебрегван от журито в Капките

Въпреки трудните задачи, които му се падат, Стефан брилянтно се превъплъщава, при това все в женски образи. Зрителите виждат отлично уменията му и оценяват имитациите му с най-високи оценки.

За сметка на тях обаче Хилда Казасян, Фънки и Маги Халваджиян винаги посочват други за победители.

Припомняме, че още с първото си появяване на сцената на имитаторското шоу, Стефан Илчев се превърна в любимец на публиката. Зрителите по форумите в нета се гневят, че той е недооценен. Самият Илчев обаче не гледа толкова драматично на ситуацията.

„Преди всичко съм дошъл, за да се забавлявам. Чувствам се изключително свободен на сцената. За мен участието в „Като две капки вода” е страхотна възможност, защото това е едно от най-гледаните предавания в българския ефир.

Прави ми впечатление, че хората мислят, че се справям прекрасно. Това етака именно, защото участвам с огромно желание”, споделя бургазлията.

Стефан репетирал всеки ден, но смятал, че е недостатъчно, затова продължавал и вкъщи. Илчев е печелил неведнъж големи певчески формати, бил е на една сцена с най-големите звезди в родния шоубизнес, пише вестник „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар