Удариха дъното: Тони Стораро и Фики въртят млади гаджета! (Виж какви ги вършат)

Удариха дъното: Тони Стораро и Фики въртят млади гаджета! (Виж какви ги вършат)
Гласувайте за статията

Тони Стораро и Фики са непоправими

Тони и Фики Стораро си приличат много. Баща и син не спират да изневеряват на половинките си, въпреки че се радват на семейно щастие и всички останали благинки на живота. Но трудно се гаси това, що тлее в душата, го е казал поетът.

Защото Тони и Фики Стораро не спират да въртят гаджета зад гърбовете на съпругите си Валя и Гюлджан, пише в. „Уикенд”.

Тони Стораро

Тони Стораро и Фики мърсуват заедно

На всичкото отгоре техните гаджета са близки приятелки. Едната е брюнетка, а другата блондинка, доверяват близки до двамата изпълнители.

Скандалната новина е потвърдил и приятел на новите метреси на известните фолк певци.

Той разкрил и подробности от интимните отношения на двете палавници.

Легенди се носеха за любовните похождения на младия Фики Стораро с колежки от гилдията. Не една и две фолкаджийки минаха през кревата му, докато той се кротна и акостира до красивата Гюлджан.

На всичкото отгоре Фики Стораро стана татко на син миналия февруари, като кръсти наследника си на името на баща си.

Но „вълкът козината си мени, нравът никога”, го е казал народът.

Любимецът на Шумен призна в интервю пред Кристина Патрашкова, че сина му си е лягал с Преслава и още куп певици и красавици за последните две години преди да се задоми.

„Това е нормално. Аз съм му казал да си поживее, докато не се задоми“ ,сподели тогава Тони Стораро.

Но бащиният съвет изглежда е не само преди да стане семеен мъж и татко, а и след това. Защото баща и син хлътнаха по красавици, въпреки че имат съпруги и деца.

Само година по-късно, след като каза заветното „да” на красивата Гюлджан, Фики Стораро вече мачка постелята с друга. Той здраво е хлътнал по русата фурия Елена Георгиева, подвизаваща се във Фейсбук като Ellein Georgieva.

„Страхотна мадама е, не мога да си кривя душата, но има толкова женско коварство, че може да размие семейството дори на порядъчен мъж“ , твърди информаторът.

Таткото на шавливецът Тони Стораро също не е останал на сухо. Той се уредил с приятелката на любовницата на сина му.

Старата муцуна на поп фолка Стораро-старши върти извънбрачна афера с брюнетката Антония Налбантова. Остава мистерия как баща и син са се запознали с дашните пловдивчанки.

Говори се, че Тони Стораро и Фики често намирали повод да се измъкнат от брачното ложе за спешна работа. И двамата с наслада се отдавали на новите си завоевания. Дали го правят едновременно, историята все още мълчи.

Другият син на Тони, по-малко известният Тунчер, също е тръгнал смело по стъпките на татко си и на батко си. Той обменя флуиди с Кристина Кръстева. За брюнетката се знае, че е със свободен морал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар