Калина Паскалева потресе мрежата: Превърна се в защитник на Цветанов! (Виж защо)

Калина Паскалева потресе мрежата: Превърна се в защитник на Цветанов! (Виж защо)
Гласувайте за статията

Калина Паскалева яростно защитава Цветан Цветанов

Журналистката Калина Паскалева разбуни мрежата, като стана адвокат на човекът на Бойко-Цветан Цветанов. Писателката обаче потресе хората с поста си.

В който защити висшия политик, замесен в апартаментната афера.

Предаваме думите й без редакторска намеса:

„Цяла седмица се стреля в медиите с информация за имотни сделки. Честно казано – на мен това не ми е тема. Обществото е раздразнено, защото са замесени политически фигури.

Ако ставаше дума за Пешо, картаджията (източва карти от банкомати в чужбина ), който е заменил три апартамента в “Люлин”, едва ли някой щеше да роптае.

Но беше забавно да гледам възмущение от хора, които цял живот крадат от държавата и извършват незаконна дейност.

И съм убедена, че ако имат възможност да лапнат повече, веднага ще го направят. Но имам друг въпрос – съвсем елементарен: Когато си купувате коли/апартаменти или си ги заменяте – при нотариуса – на реалната цена ли го правите? Или пишем по-малки суми заради таксите и данъците?

Калина Паскалева яростно защитава Цветанов

Щото нали всички искаме да получаваме по-високи заплати и пенсии, но пък ако има вратичка, ще си я отворим веднага. Колко си пишат автомобилите и къщите на фирми, братовчеди, лели? По документи офиси – пък изведнъж цяло семейство ги обитава тези апартаменти?

Това важи и за служители, които се разписват на минимална заплата, а взимат друга сума в плик… Не по свое желание, разбира се, принудени са от работодателите им “гъзари”, които предпочитат да си имат повече за тях. Но си траят, защото иначе ще ги уволнят.

А за онези, които не се и подписват, а само взимат, просто ще си замълча.

Можете сега спокойно да ме изхейтите, че някой защитавам, но се съгласете, че зададох интересен и доста логичен въпрос.

Просто не съм лицемерна. И като ще се правите на разследващи журналисти, поровете малко и в другата каца със сладко“, изригна Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар