Мариела Нордел: Мълчим като риби, търпим като волове! (Попиля аферата с апартаментите на Цв. Цв.)

Мариела Нордел: Мълчим като риби, търпим като волове! (Попиля аферата с апартаментите на Цв. Цв.)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел избухна срещу поредната политическа афера на управляващите!

Устатата готвачка Мариела Нордел изригна в мрежата срещу аферата за луксозните апартаменти на Цветан Цветанов! Кулинарката не си поплюва, а даде прекрасна идея за изхода на скандала:

Мариела Нордел

Мариела Нордел показа как биха реагирали в чужбина на скандала с луксозните жилище за властта

„Ако бяхме гърци или сърби, след апартаментния скандал луксозният блок на „Латинка“ щеше или да е засипан с коктейли „Молотов“, или да е обсаден от гневна тълпа… Но племето си трае и само попържа на маса алчните гербаджии.

Търпим като волове, мълчим като риби и чакаме поредния спасител отвън! Който ни натресе Б.Б., Цв.Цв. и Ц.Ц.

Изтърпяхме башибозука, ще изтърпим и Шайката. С петвековен стаж по търпение сме! Народ, който мълчи , когато трябва да крещи, си заслужава съдбата!“, публикува Мариела Нордел на стената си. И продължи с пример от Швеция, която отлично познава:

„Ще дам за сравнение една подобна ситуация в Швеция: През 1999 г променят законаза общинските жилища и дават право на живущите в тях да ги закупят по държавни цени. В това положение се оказват 47% от пълнолетните шведи.

Всъщност, “дават право” не е точният израз, а по-скоро задължават те да го купиш и да се преобразува собствеността в кооперация или си свободен да го напуснеш.

Правосъдната министърка решава, че в този апартамент е над 20 години, не иска да го напуска и го купува, както и повечето от останалите 47% пълнолетни шведски граждани.

Точно на другия ден пред вратата на дома й не можеше игла да хвърлиш от тълпа журналисти, искащи й коментар.

Министърката не само, че не беше направила нищо незаконно, че не беше облагодетелствана с преференциална само за нея цена, но нямаше и друг имот – това беше единствният й дом…. И въпреки това, без коментари, веднага подаде оставка.

Не е зле нашите “политици” да си припомнят, че са длъжни да спазват не само Закона, но и Етиката, че и Морала!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар