Ексклузивно: Светлана Гущерова с първи снимки след раждането на бебето! (виж ги тук)

Ексклузивно: Светлана Гущерова с първи снимки след раждането на бебето! (виж ги тук)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова с първи снимки след раждането на дъщеря си!

От доста време насам Инстаграм е единствената социална мрежа, която използва Светлана Гущерова. Затова и именно там тя качи първите снимки, свързани с появата на новия член на фамилията.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова с първи снимки след раждането

На фотосите се вижда украсата, която щастливият татко Християн Гущеров е подготвил за своите момичета при посрещането на бебето у дома.

Информацията, че СветланаГущерова е станала майка, се разнесе в края на миналия месец. До сега обаче нямаше никакви индикации от нейна страна за прекрасното събитие.

А видеоклиповете с бебешката украса, публикувани едва сега, породиха съмнение дали писанията за раждането на малката госпожица от миналия месец, не са били подвеждащи. И дали пък Гущерова не е влязла в родилното едва тези дни.

На този етап остава мистерия и какво име родителите са дали на малката Гущерова. Още докато Светлана бе бременна, слуховете разнасяха, че е решила да кръсти дъщеря си Християна, на баща й.

Всъщност името на детето едва ли има чак толкова голямо значение за сина на Добромир Гущеров. Знаем, че Християн си мечтаеше за наследник от доста години, още докато беше женен за пайнерката Мария и гледаше дъщеря й като свое дете.

Едва от причините да се разведе със заралийката беше именно неспособността й да го дари с бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар