След гнева на зрителите: Най-после дадоха първото място в „Капките“ на Стефан Илчев! (виж тук)

След гнева на зрителите: Най-после дадоха първото място в „Капките“ на Стефан Илчев! (виж тук)
Гласувайте за статията

Стефан Илчев най-после спечели първото място в „Капките“ след гнева на зрителите!

Във вечерта на Благовещение, петия лайф на имитаторското шоу „Като две капки вода“ пак грабна зрителския интерес. И изстреля високо рейтинга на Нова телевизия. Стефан Илчев най-после спечели първото място, след като зрителите обвиниха журито в пристрастие.

Стефан Илчев

Бритни Спиърс изстреля заслужено Стефан Илчев на върха

А продуцентът Маги Халваджиян излезе на сцената и покани Юлиян Вергов, който беше в публиката да участва като жури в предаването.

Актьорът от своя страна с удоволствие прие предложението.

С неуморен труд, перфектен и уникален грим, съпорта на невероятните танцьори от „Фънки Мънкис“, музикалните насоки на Етиен Леви и хореографията на Алекс Енева, тази вечер публиката видя превъплъщенията на:

Дичо като Дони с песента „Уморени крила“

Петя Буюклиева като Боби Кимбъл от „Тото“ с „Hold The line“

Стефан Илчев като Бритни Спиърс с „Born to make you happy“

Мария Илиева като Мадона с „Justify my love“

Папи Ханс като Джейсън Деруло с „Want to want me“

Деси Добрева като Глория Гейнър с „I will survive“

Милко Калайджиев като Владимир Висоцки с „Мурка“

Тита като дуета Бруно Марс и Карди Би с „Finessе“

Ето как разпределиха точките си за изпълнителите членовете на журито:

Фънки: 3 точки за Милко, 4 точки за Тита, 5 точки за Петя Буюклиева, 6 точки за Деси Добрева, 7 точки за Дичо, 8 точки за Стефан Илчев, 9 точки за Папи Ханс. И 10 точки за Мария Илиева.

Хилда: 3 точки за Петя Буюклиева, 4 точки за Дичо, 5 точки за Папи Ханс, 6 точки за Милко, 7 точки за Тита, 8 точки за Мария Илиева, 9 точки за Деси Добрева. И 10 точки за Стефан Илчев

Заки: 3 точки за Петя Буюклиева, 4 точки за Папи Ханс, 5 точки за Стефан, 6 точки за Деси Добрева, 7 точки за Милко Калайджиев, 8 точки за Дичо, 9 точки за Тита. И 10 точки за Мария Илиева

Имитаторите си разпределиха по 5 точки в следния порядък:

Дичо даде своите 5 точки за Деси, Петя даде своите 5 за Папи Ханс, Стефан си дари точките на Деси Добрева, Мария Илиева даде 5-те си точки на Милко Калайджиев. Папи поднесе 5 точки също на Милко Калайджиев, Деси върна жеста на Стефан и му дари 5 точки. Милко Калайджиев даде 5-те си точки също за Стефан, а Тита направи комплимент със своите 5 точки на Деси.

Зрителите гласуваха с 3 точки за Дичо, 4 точки за Петя, 5 точки за Папи Ханс, 6 точки за Деси, 7 точки за Мария Илиева, 8 точки за Тита, 9 точки за Милко Калайджиев и 10 точки за Стефан.

Оценките на журито, даряването на точки между участниците и вота на зрителите определиха за победител Стефан Илчев, който дари своите 1000 лева на фондация „Дарина Такова“ за млади оперни таланти.

Засега във временното класиране Мария Илиева и Стефан Илчев са на първо място в класацията с по 39 точки, пише lifeonline.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар