Стефан Илчев най-после спечели първото място в "Капките" след гнева на зрителите!Във вечерта на Благовещение

, петия лайф на имитаторското шоу "Като две капки вода" пак грабна зрителския интерес. И изстреля високо рейтинга на Нова телевизия. Стефан Илчев най-после спечели първото място, след като зрителите обвиниха журито в пристрастие. [caption id="attachment_423059" align="alignright" width="300"]Стефан Илчев Бритни Спиърс изстреля заслужено Стефан Илчев на върха[/caption]

А продуцентът Маги Халваджиян излезе на сцената и покани Юлиян Вергов, който беше в публиката да участва като жури в предаването.

Актьорът от своя страна с удоволствие прие предложението. С неуморен труд, перфектен и уникален грим, съпорта на невероятните танцьори от "Фънки Мънкис", музикалните насоки на Етиен Леви и хореографията на Алекс Енева, тази вечер публиката видя превъплъщенията на: Дичо като Дони с песента "Уморени крила" Петя Буюклиева като Боби Кимбъл от "Тото" с "Hold The line"

Стефан Илчев като Бритни Спиърс с "Born to make you happy"

Мария Илиева като Мадона с "Justify my love" Папи Ханс като Джейсън Деруло с "Want to want me" Деси Добрева като Глория Гейнър с "I will survive" Милко Калайджиев като Владимир Висоцки с "Мурка" Тита като дуета Бруно Марс и Карди Би с "Finessе"

Ето как разпределиха точките си за изпълнителите членовете на журито:

Фънки: 3 точки за Милко, 4 точки за Тита, 5 точки за Петя Буюклиева, 6 точки за Деси Добрева, 7 точки за Дичо, 8 точки за Стефан Илчев, 9 точки за Папи Ханс. И 10 точки за Мария Илиева. Хилда: 3 точки за Петя Буюклиева, 4 точки за Дичо, 5 точки за Папи Ханс, 6 точки за Милко, 7 точки за Тита, 8 точки за Мария Илиева, 9 точки за Деси Добрева. И 10 точки за Стефан Илчев Заки: 3 точки за Петя Буюклиева, 4 точки за Папи Ханс, 5 точки за Стефан, 6 точки за Деси Добрева, 7 точки за Милко Калайджиев, 8 точки за Дичо, 9 точки за Тита. И 10 точки за Мария Илиева

Имитаторите си разпределиха по 5 точки в следния порядък:

Дичо даде своите 5 точки за Деси, Петя даде своите 5 за Папи Ханс, Стефан си дари точките на Деси Добрева, Мария Илиева даде 5-те си точки на Милко Калайджиев. Папи поднесе 5 точки също на Милко Калайджиев, Деси върна жеста на Стефан и му дари 5 точки. Милко Калайджиев даде 5-те си точки също за Стефан, а Тита направи комплимент със своите 5 точки на Деси. Зрителите гласуваха с 3 точки за Дичо, 4 точки за Петя, 5 точки за Папи Ханс, 6 точки за Деси, 7 точки за Мария Илиева, 8 точки за Тита, 9 точки за Милко Калайджиев и 10 точки за Стефан.

Оценките на журито, даряването на точки между участниците и вота на зрителите определиха за победител Стефан Илчев, който дари своите 1000 лева на фондация "Дарина Такова" за млади оперни таланти.

Засега във временното класиране Мария Илиева и Стефан Илчев са на първо място в класацията с по 39 точки, пише lifeonline.bg.