Деликатната Мира Добрева се…на метеното: Марш в клозета, анусче неизбърсано! (Ето кой го отнесе)

Деликатната Мира Добрева се…на метеното: Марш в клозета, анусче неизбърсано! (Ето кой го отнесе)
Гласувайте за статията

Мира Добрева се сили винаги да изглежда като изискана дама

Водещата по БНТ Мира Добрева се представя за деликатна, кротка, примерена, готова да помогне и „на мравката път да направи”.

Поне такава се опита да се представи съпругата на режисьорът Жоро Торнев в Къщата на Големия брат при един от последните сезони на шоуто.

Може и да не е за вярване, но наскоро журналистката си показа рогата. И никак деликатно заля с „любезности” потребител на нета. Ето това видяхме в профила на водещата.

Предлагаме и скрийншот към материала за доказателство на казаното от блондинката.

Мира Добрева

Мира Добрева си показа другата страна

В социалната мрежа Мира Добрева се хвали от ски курорт, в който е почивала наскоро. А под поста й неизвестен потребител я обижда. Но думите, с които блондинката изригна срещу него, ни накара да се припулим доста.Ето и самия екшън:

„Гледат всячески да удължат сезона. Безплатни лифт карти, перфектно поддържани ски писти, сякаш за 3 000, а не 3-ма ентусиасти като нас
Цените на хотелите – завидно ниски, спрямо нашите.

Големи порции храна в ресторантите. Усмихнати хора и сервитьори, които се покланят, щом оставиш бакшиш. Има още на какво да се учим. Много даже“, сподели Мира Добрева от престоя си в Кайзербург, Германия.

И ето тук е моментът, в който нещата тотално се преобърнаха. „Където и да отидеш си оставаш боклук“, коментира под поста й потребителят Томас Андерсън.

А Мира Добрева не се сдържа и се…на метеното.

„А ти, анусче неизбърсано, къде си тръгнало да цапаш стеничките на хората? Я, марш в клозета!“, „прелюбезно“ и като истинска дама „изригна” Мира Добрева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар