Опитната Мариела Нордел: Все ме питат как пленявам мъжете! (разкри тайната си)

Опитната Мариела Нордел: Все ме питат как пленявам мъжете! (разкри тайната си)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел обяснява как се печели мъжкото сърце!

Кулинарката Мариела Нордел за пореден път демонстрира завидно самочувствие. Преди минути тя излезе с пост в мрежата, в който обяснява на жените как да завладеят един мъж. Вярно или не, струва си да прочетете съветите й:

Мариела Нордел

Ето как Мариела Нордел винаги е на шест с мъжете

„Забелязвам, че много мои приятелки – все красиви и успешни жени, ми се оплакват “няма мъже!”. И почват, “трябва да идвам на уроци при теб”, “как го правиш?”…

Там е работата, че нищо не правя, аз просто обичам мъжете и се влюбвам в тях! В един се влюбвам в душата му, на друг обиквам интелекта, трети желая физически… Но, аз не търся връзка – харесвам независимостта си – защото съм я изстрадала и съм платила твърде висока цена за свободата!

Не си правя илюзии, ясно показвам АЗ НЕ ИСКАМ ВРЪЗКА! И искам, ако някох мъж е край мен, да се наслаждавам или на емоцията, която ми доставя, или на физическия контакт, или на интелектуалното общуване по същия начин, както и аз му дарявам удоволствие.

Съвета, който бих дала на жените е, СПРЕТЕ! Спрете да търсите връзка, спрете да търсите “единствения”, спрете да се чувствате нещастни сами!

Обичайте себе си, обичайте децата и живота, обичайте мъжете с всичките им глупости, и прекрасности, и им го казвайте, и показвайте! Оставете се да бъдете жена – да ви глезят, да ви радват и вие да им носите удоволствие, и радост – друг начин няма!“, съветва опитната Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Опитната Мариела Нордел: Все ме питат как пленявам мъжете! (разкри тайната си)”

  1. валя

    мар. 28. 2019

    Не иска щото е загубила търговски вид

Добавете коментар