Шокът е огромен: Бившият на Кали излезе и разкри скандалната истина за нея! (виж тук)

Шокът е огромен: Бившият на Кали излезе и разкри скандалната истина за нея! (виж тук)
Гласувайте за статията

Бившият на Кали проговори и разкри скандални истини за нея!

„Причината да се разделим с Кали е изневяра от нейна страна. Тя имаше връзка с друг мъж преди нашата окончателна раздяла. И тя е тази, която ме заряза и сложи край на връзката ни“, скандално разкри бившият на певицата – Влади.

Кали

Бившият мъж на Кали не издържа и проговори

Туроператорът и пайнерката са в люта битка от месеци насам, но едва наскоро тя стана публично достояние. Кали първа заговори за края на връзката им. Двамата не общуват от месеци, дори за да уредят въпросите около общия си син. Връзката става единствено чрез бившата свекърва на певицата.

„Тя стана непоносима вкъщи, постоянно сърдита, недоволна. Всяка вечер се прибирах с хапче за успокояване, готов за поредната доза негативи. Мразеше ме и търсеше начин да се раздели с мен“, разказва Влади пред вестник „България Днес“.

Той е категоричен, че Кали е неговата голяма любов и затова не е очаквал подобно развитие на отношенията им.

„Огорчен съм от думите й. Всяка нейна дума беше лъжа, или поне не цялата истина. Как не каза едно благодаря за всичко, което съм направил за нея, децата и майка й.

Тя каза в интервюто, което даде за предаването „Папараци“, че ми прощава, но не разбрах за какво. За това, че ме заряза и ми изневерява с месеци?“, не крие огорчението и обидата си Владимир.

Оказа се, че Влади действително е подал жалба срещу Кали. По думите му той отишъл да даде мартеница на сина си, но майката на Кали не посмяла да му отвори. Докато самата певица се накани да слезе и да се разбере с бившия си, той вече бил сезирал полицията.

Влади заяви, че не последното, което иска, е публично да плюе по Кали, но намира счита интервюто й за адски подло.

„Явно за нея перфектният мъж не е роден, претенциите й са незадоволими от човек. На нея й трябва робот, какъвто не съществува“, заключва Влади.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар