Ето кой топли леглото на Диана Димитрова от „Откраднат живот”! (Изненадата е огромна-снимки)

Ето кой топли леглото на Диана Димитрова от „Откраднат живот”! (Изненадата е огромна-снимки)
Гласувайте за статията

Диана Димитрова от „Откраднат живот” разкри кой топли леглото й

Диана Димитрова, която играе д-р Зорница Огнянова в хитовата поредица „Откраднат живот”, смени изцяло визията си. Откакто е с къса прическа една от най-магнетичните актриси провокира все по-голям интерес към себе си.

Но тя не крие, а редовно споделя какво се случва както в професионалния й, така и в личния й живот.

Диана Димитрова смени визията си

Наскоро красавицата изненадващо сподели и кой топли нощем постелята й. Оказа се, че това е любимия й котарак Врубел. С него тя прекарва нощите, като го храни и глези, а навън разхожда с ефектна каишка.

„Няма нужда от анализ. Врубел е котка, аз съм човек”, пише кратко и ясно Диана под една от снимките, на която се вижда как котаракът й се катери по едно дърво, докато стопанката му запечатва момента, пише Блиц.

Новото откритие на българското кино е художник и писател. Екранната д-р Огнянова е отраснала с дядо си и баба си в силистренското село Кайнарджа. На 15-16 години решава, че ще се занимава с изобразително изкуство.

Диана Димитрова

Ето този котарак топли леглото на Диана Димитрова нощем

Приета е в Художествената академия, специалност „Графика”. Но година по-късно се отказва и решава да кандидатства актьорско майсторство в НАТФИЗ. Но и там следват изпитания.

Сменя трима преподаватели и след година прекъсване завършва в класа на проф. Атанасов през 2015 година.

„Всеки човек има тъмна и светла страна, зависи черния или белия вълк храниш в себе си”, твърди актрисата с мистично дълбоките очи.

Чаровната брюнетка споделя, че баба й и дядо й са я научили как да живее „просто”. Именно заради това любовта й към котарака й е толкова чиста .

„Просто да обичаш, просто да си тук и просто да се радваш на малките моменти. След дълъг снимачен ден за мен е истинско щастие да усещам любовта на Врубел, да се намажа обилно с крем и да пия чаша червено вино. И да бъде тихо!”, е веруюто на Диана Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар