Най-после: Жената на Асен Блатечки му би шута, вече живее с друг! (пълни подробности)

Най-после: Жената на Асен Блатечки му би шута, вече живее с друг! (пълни подробности)
Гласувайте за статията

Жената на Асен Блатечки му би шута и заживя с друг!

Режисьорката Катерина Горанова окончателно е затворила страницата с бившия си мъж Асен Блатечки и е заживяла при негов колега. Постъпка, за която горещо я аплодират повечето й колеги и познати.

Асен Блатечки

Катерина Горанова най-сетне натири Асен Блатечки

Тя е напуснала семейното гнездо, където само допреди година живееха заедно с дъщеря си Катя. И се е пренесла при новия си приятел.

Припомняме, че Катерина кръшна на актьора с по-млад мъж, познат в театралните среди. Въпреки сприхавия си нрав, Блатечки бе готов да й прости. Но режисьорката осъзнала, че с Асен вече нямат бъдеще.

След раздялата актьорът се изнесъл, а преди близо месец Горанова също си събрала багажа. Дъщеря им вече е студентка и Катерина преценила, че е най-добре момичето да се уедини.

Новото й гадже не е популярна личност, което особено се харесвало на режисьорката. През годините, в които с Блатечки живееха на семейни начала, звездният му статут неведнъж е бил причина за скандали между тях.

Като секссимвол на родното кино, актьорът често кривваше от правия път със свои фенки и колежки. Именно след една такава забежка актрисата и модел Диляна Попова забременя от него и макар Катерина да му прости, хорското мнение я разяждаше отвътре.

„Сега е спокойна в новата си връзка, защото мъжът до нея не е публична личност и каквито и проблеми да имат, ще си останат между тях“, коментират нейни колеги, пише вестник „Галерия“.

Както вече се разбра, след раздялата Блатечки отново се е върнал при Диляна Попова и двамата заедно гледат общия им син Борил. Голямата му дъщеря също се включва в грижите за брат си. Макар отношението й към Диляна да е все още хладно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар