Търси се: Къде изчезна Мария Игнатова?(Следите на блондинката се губят-виж още)

Търси се: Къде изчезна Мария Игнатова?(Следите на блондинката се губят-виж още)
Гласувайте за статията

Всички се питат къде изчезна Мария Игнатова

Мария Игнатова потъна вдън земя. Следите на блондинката се губят и всички се питат къде е тя.Дори хора от обкръжението на телевизионната водеща твърдят, че се на я виждали от два месеца.

Мария Игнатова

Мария Игнатова изчезна

„В края на януари заедно с Алекс Раева и компания бяха на Малдивите. Оттогава Мария буквално потъна вдън земя“, разказват пред „Галерия“ нейни колеги.

Приятели и познати се притесняват, че след като предаването по Нова телевизия „Господари на ефира” слезе от екран, актрисата е изпаднала в депресия, защото е без работа.

Според една от слуховете Мария Игнатова и Димитър Рачков са се разделили в началото на годината.

Блондинката върнала годежния пръстен на комика, който той й подари миналото лято и го помолила известно време да не се виждат.

За това намекна и Рачков, който в момента е един от водещите заедно със Зуека в шоуто за имитации „Като две капки вода”.

„И аз подарих един такъв годежен пръстен. Той е оборотен. Давам го, ама след два-три месеца ми го връщат“, заяви уж на шега Рачков, като гледаше пръстена на певицата Мария Илиева.

Запознати с делата на русокосата водеща твърдят, че продуцента Маги Халваджиян имал намерение да вкара в „капките” и Мария Игнатова. Само че тя отказала, защото не искала да е на една сцена с Митко Рачков.

Припомняме, че една от версиите за предишната раздяла между двамата бе, че Мария залитнала по българския акробат Енчо Керязов. Той обаче категорично отказа да е спал с Мария и отрече двамата да са били гаджета.

Той се изненадал откъде тръгнала тази гнусна клюка, която доста го разстроила. Но е благодарен, че със съпругата са невероятен тандем и тя не дала ухо на гнусния слух.

Според друга версия Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделили, защото тя отказвала да му роди дете. Двамата имат по един син от предишните си връзки, но блондинката така и не пожелала да дари комика с общ наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар