Веско Маринов плаче за Цветанов: Той е невинен! (Виж как скочи да го брани)

0

Веско Маринов скочи в защита на Цветан Цветанов

Трубадурът от Полски Тръмбеш Веско Маринов плаче за своя приятел Цветан Цветанов. Веско Потния никога не е крил, че вторият човек в Герб е негов личен авер и той твърдо застана зад гърба му.

Припомняме, че Цветан Цветанов подаде оставка като депутат и шеф на парламентарната група на Герб в Парламента, но запази поста си на зам.-председател на Герб и шеф на предизборния щаб на партията, пише „Ретро”.

Веско Маринов
Веско Маринов брани Цветанов като лъв

Причината да го направи бе скандалът „Апартаментгейт” и разкритието, че след заменки и доплащане Цветанов се е сдобил с апартамент на цена, много по-ниска от пазарната на имота. Новото му жилище заема цял етаж в една от най-луксозните сгради в София.

Освен това се уредил с два огромни гаража и има личен асансьор.

Цветанов и поп певецът са близки от години. Но миналата година, на ежегодният му коледен концерт, политикът обърна гръб на верния си авер и не се появи на спектакъла на трубадура, припомнят злобари.

Според клюката Веско Маринов поканил гербаджията лично и запазил ВИП-места за него и семейството му на първия ред в залата, но Цветанов не пристигнал. Публиката също страдала, защото бившият шеф на МВР често хващал микрофона на концертите и двамата с изпълнителя пеели негови стари шлагери.

Звездата не бе разговарял с Цветанов за скандала, заради отсъствието му от страната. Както е известно, заместник-председателят на ГЕРБ бе във Вашингтон, където участва като специален гост в Конференцията по политики на Американско-израелския комитет по обществени въпроси (AIPAC).

„Подкрепям Цветан Цветанов напълно! Откакто избухна този скандал, не съм разговарял с него, тъй като, както знаете, той е в чужбина. За пореден път показахме какво сме ние, българите… Когато един човек успява, враговете му стават много“, заяви във вторник пред ПИК Веселин Маринов.

Изпълнителят на „Горчиво вино” призна, че не е бил в новото луксозно жилище на Цветанов в сграда „Летера“, построена от „Артекс Инженеринг“.

„Не просто знам, аз съм убеден, че Цветан Цветанов е невинен и не е сгрешил в нищо!“, убеден обаче е певецът.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.