Ива Екимова през сълзи: Повече от 10 години живях с чувството за дълг към Дими!

Ива Екимова през сълзи: Повече от 10 години живях с чувството за дълг към Дими!
Гласувайте за статията

Ива Екимова най-после се чувства свободна след смъртта на съпруга й!

От 2008 г. чак досега Ива Екимова е изпитвала чувство на дълг към Дими, защото не е оставила името му все така актуално. Днес обаче то се съживи благодарение на дъщеря им Дара, която започна работа с група „Сленг“, научи Kliuki.bg.

Ива Екимова и Дими от Сленг

Дими е любовта на живота за Ива Екимова

„Повече от десет години живях с тежкото чувство за неизпълнен дълг към любовта на живота ми, бащата на прекрасната Дара, която имаме. Сърцето ми кървеше всеки път, когато в душата ми се зараждаше идея, в мислите ми проблясваше плам, а ежедневието ме отнасяше в друга посока. 11 години се теразаех, че не създавам и не предприемам нищо, което да пази името на съпруга ми живо… А просто е трябвало да изчакам да дойде точното време. Всичко това е за теб, Димитър Екимов! Нека музиката ти продължава да вълнува! Нека текстовете ти се възнасят в душите и сърцата! Нека приливът носи цялото синьо море! Нека твоят свят е преизпълнен със сълзите и усмивките на всички, които обичат теб и наследството, което ни остави!

Благодаря ти, за всичко! До тогава, когато, отново ще бъдем заедно….
Vessela Dzhonova Atanas Stoianov, без вас, музикантите, публиката, медиите, хората, приятелите това нямаше да бъде възможно! Благодаря!“ – написа Ива Екимова в социалната мрежа Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар