Голяма промяна в живота на Емануела шашна близките й!

Голяма промяна в живота на Емануела шашна близките й!
Гласувайте за статията

Фолк певицата Емануела си е сменила името в съда.

Това стана ясно по време на първото дело за клевета, което тя заведе срещу гримьора Цецо Андреев. Пайнерката беше извикана като Емануела Цветкова, а не като Емилия, както е рожденото й име от акта за раждане. Тя обаче не се яви лично, а беше изпратила адвоката си. Същото направи и подсъдимият.

Емануела

Емануела смени рожденото си име

Заседанието бе водено лично от една от заместник-шефките на Софийския районен съд и продължи едва няколко минути. Тя предложи страните да се споразумеят извън Темида, а ако не успеят да се разберат, ще се видят отново през май.

Емануела се обиди на съквартиранта си от „ВИП Брадър“, който по време на престоя им в шоуто през есента я нарече „селянка“ и „развела целия свят“.

„Ма той е нагло същество, бе! На мен ще ми вика селянка. Извинявай, ама какво значи селянка?! Той от къде е „, беснееше звездата. Андреев също заяви, че ще съди певицата задето го нарече наркоман, но проверка на „Телеграф“ показва, че все още не си е подал исковата молба в съда.

Емануела е третата представителка на поп-фолка, която сменя в съда рожденото си име с артистичния си псевдоним. Първа бе Петя Колева, която по документи вече е Преслава. Джена беше първата пайнерка, която смени името си от акта за раждане – Десислава.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар