Деян Донков призна любовта си към Радина

Деян Донков призна любовта си към Радина
2 (40%) 1 vote

Деян Донков призна любовта си към Радина. Наскоро двойката представи първия си съвместен театрален проект, а именно постановката „Любовникът“ на Харолд Пинтър. 

Там Деян е и режисьор на споменатата постановка и споделя пред изданието Ева, че Радина перфектно го разбирала и усещала, че на сцената нещата са се получили идеално. Освен това Деян споделя, че както героите им са отдадени на ревност и страхове това може да бъде и полезно, защото човек открива неподозирани страни в себе си така. Но в реалния живот той се бил преборил с демона на ревността, който имал в миналото.

Сега споделя, че с половинката му актрисата Радина създават семейство, основано на доверие и много търпение. Те не си поставяли ограничения и както сподели Деян и в интимния свят бил отворен за експерименти, защото това било свобода. Но най-ценното в личния свят е любовта му в лицето на Радина, двамата са отдадени на детето си Христо. Дори си мислят и за трето, коментирал Донков.

Попитан за идеалната жена, той открито споделил, че това е ТяРадина, умна, красива, елегантна, чувствителна и обичаща натура. Независимо как се променя с годините, той обича в нея емоцията й.

Желаем им късмет и още много успехи на сцената в съвместни или самостоятелни проекти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар