Михаела Филева изригна срещу Камелия: Нали сме приятелки, защо го правиш?

Михаела Филева изригна срещу Камелия: Нали сме приятелки, защо го правиш?
Гласувайте за статията

Михаела Филева получи нож в гърба от Камелия!

Участничка в музикалното риалити „Гласът на България“ накара Михаела Филева да скочи на Камелия и сложи край на женската дружба в шоуто. Причината – Камелия взе да навива Невена Александрова от Пловдив да отиде в отбора на Графа, вместо в този на Михаела.

Михаела Филева и Камелия

Михаела Филева бясна на Камелия

„Влади работи постоянно с млади артисти, той създаде Михаела Филева и видя потенциала в нея…“, започна Камелия, а Филева я прекъсна: „Е, ти ми разказа играта!“. „Край на женското царство“, отсече Лечев. „Нали сме приятелки, какво правиш сега?“, попита директно Филева. „Аз те обичам, но Влади може да помогне на Невена, да й даде добър старт, както и с теб е успял“, защити се Камелия.

Михаела все пак си отдъхна, защото ябълката на раздора Невена в крайна сметка избра нея за треньор пред Графа, пише HotArena.net.

Както е известно, Мишето е откритие именно на Владимир Ампов. Той беше продуцент на „Х Фактор“ в първия му сезон и там забеляза таланта на Филева.

Графа е сред най-успешните музикални продуценти в България. Камелия от няколко години също е продуцент, но очевидно има голямо уважение към колегата си.

Ками не застава зад него в „Гласът на България“ за първи път. Миналата година стори същото и срещу Поли Генова, но тогава тя не реагира, припомня Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар