Цяла Европа ни се смее, а Калина Паскалева изкарва България страхотна държава за живеене!

Цяла Европа ни се смее, а Калина Паскалева изкарва България страхотна държава за живеене!
5 (100%) 1 vote

Калина Паскалева е ревностен привърженик на партия ГЕРБ и всеки ден го доказва!

„Докато минавах покрай НДК, видях един приятел с гаджето му. И двамата са по-малки от мен – свежи, интелигентни и много смели – откриха си дискотека преди година и я развиват доста успешно. С тях беше едно момче, предполагам също по-млад от мен, не го попитах. То е работило дълго време в чужбина, сега се занимава със здравословен начин на живот, индивидуални тренировки и кара сърф. Попитах го защо се е върнал в България, а той ми отговори, че тук животът е спокоен и може да си даде равносметка за истински важните неща. Оставих ги да си карат борд и тротинетка и се запътих към срещата ми с млада поетеса. Тя е само на 20 години, от Берковица, учи право в СУ. За нея България е мястото, в което трябва да се развива, защото “ако всички избягат в чужбина, какво ще остане тук.”. Тя е лъчезарна, цветна и изключително талантлива. Освен че пише, рисува, пее и свири. И иска да се омъжи и да има деца. Издала е стихосбирката си сама, без издатели, продава си я сама, а корицата също е нейно дело – нарисувала я е.

Калина Паскалева

Калина Паскалева пак е зад властта

На път за вкъщи, видях и други млади хора – с бирата и тревичката на слънце пред НДК, гледащи злобно и пренебрежително, чакащи животът им да се подреди сам.

Разказвам ви всичко това, защото обществото е разделено на две – едната част смята, че в България животът е прекрасен, друга – че всичко е скапано и вината е във властта.

Всъщност животът е такъв, какъвто ние си го направим. Не ми се слушат глупости, че за младите няма работа и всички са бедни. Липсата на идеи и амбиция за реализация ви е проблемът. От моята камбанария, която е вече 15 години работа къде ли не, го казвам. И аз като вас съм била с два лева в джоба и в тотален колапс. И аз като вас не съм виждала светлина в тунела. Но дали ще се изправиш, или ще продължаваш да пълзиш, си зависи само и единствено от теб. А ако тръгнеш да обвиняваш някой и да се изкарваш жертва, е просто липса на отговорност.“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар