Потрес! Лъсна СКАНДАЛНО ВИДЕО с „изтормозената“ от Кобрата Джени Суши

Потрес! Лъсна СКАНДАЛНО ВИДЕО с „изтормозената“ от Кобрата Джени Суши
Гласувайте за статията

Джени Суши сама се компрометира, а иначе за една целувка се сърди!

В страницата Кубрат и Тервел Пулеви „Пулев Спорт“ във „Фейсбук“, както и в Instagram профила на Тервел Пулев се появи скандално видео с Джени Суши. Не него „емоционално изтормозената“ репортерка се отърква в скута на представител на компанията на Кобрата, забавлявайки се на партито за победата на българина над Богдан Дину.

„03:00 часа сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуалното тормозена жена“, пише над публикацията с видеото.

Както е известно, заради въпросната целувка след победата на Кубрат над Дину, лицензът на нашия боксьор бе отнет до месец май. Именно след около месец ще стане ясна и цялата му съдба.

Потресаващото в случая е, че Джени Суши го играе възмутена и дори насилена сексуално от Кубрат Пулев, а всъщност е с разголено деколте в скута на мъж, и то в компанията на същия този Пулев.

Реакцията на репортерката след въпросната целувка по никакъв начин не подсказа, че ще предприеме съдебни мерки. Напротив, тя се усмихна и каза all right.

След консултация с адвоката си Глория Олред обаче всичко се промени. Джени търси огромни финансови облаги от Кобрата, макар на видеото да се вижда, че тази целувка би трябвало да е нещо невинно за нея.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Tervel Pulev (@tervelpulev) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар