Модна обувка, която звездите обожават

Модна обувка, която звездите обожават
Гласувайте за статията

Модна обувка, която звездите обожават, да става въпрос за едно определена марка и характерен вид обувка. Това е обувката Cleo, която е популярна и с наименованието „змийска обувка“; „обувка змия.

Но странното й прозвище идва не от типа кожа, която се използва, а от начина, по който изглежда. Прилича по форма на извиваща се нагоре по крака змия, но макар че изглеждат доста болезнени забиващите се и дълги каишки, всъщност за направата на такава обувка Cleo  са необходими доста работа и материали.

Цитирайки и данни от изданието за новини – Една.Бг, за всеки качествен модел на Каовила са нужни 42 елемента, а за качеството й са отговорни 20 души, те я тестват накрая.

Марката е на името на собствениците, италианска фамилия, създала модела през 60-те години по образа на змия или още и по прототипа на римските гривни змии. И така семейство Каовила започва производството на именитите обувки в градче Фиесо д’Артико, някъде близо до красивата Венеция.

В последните 10 година, този тип обувки Cleo  са желани от много известни дами, които държат да ги показват по червения килим, вижте неколцина от тях, в Галерията ни. А моделът на италианската фирма заслужава внимание, той е оригинален и запомнящ се определено, коментираме и ние тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар