Ужас: Малката Даниела Пирянкова влезе в Пайнер! (виж в какво се превърна детето от „Шоуто на Слави“)

Ужас: Малката Даниела Пирянкова влезе в Пайнер! (виж в какво се превърна детето от „Шоуто на Слави“)
Гласувайте за статията

Малката Даниела Пирянкова не прилича на себе си!

Още едно протеже на Слави Трифонов избра да търси реализация извън шоуто му. След като рубриката „Запознай се с малките“ приключи без обяснение.

Даниела Пирянкова

Малката Даниела Пирянкова стана чалгарка

Тийнейджърката Даниела Пирянкова стана част от музикалния гигант на Митко Пайнера преди броени дни. И ще търси успехи в самостоятелна кариера.

Така тя ще последва съдбата на Крисия, с която бяха колежки в шоуто на Дългия, но и двете не продължиха работа с него.

Даниела беше една от трите сценични партньорки на малчугана г-н Андреев, с когото имаха рубрика в предаването „Запознай се с малките“.

Първоначално бяха Крисия и Тереза Тодорова, но втората реши да напусне и беше направен кастинг за ново момиче.

Пирянкова, която е родом от Хисаря, спечели сърцата на публиката и „Ку-Ку Бенд“ и беше единодушно избрана за победител в препитването. Момичето може да се похвали с уникален глас.

Нейната телевизионна слава продължи няколко месеца, а след това по неизвестни причини Слави спря да дава ефир на малките си протежета. Това доведе до напускането на Крисия. А в последствие г-н Андреев и Даниела също останаха без ангажименти, пише вестник „България Днес“.

„Вече официално съм част от „Пайнер“, призна 13-годишната Пирянкова. Младата изпълнителка не разкри дали ще започне чалга кариера, или ще продължи с поп музиката, където й е силата. А и с този стил придоби популярност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар