Маги Халваджиян успя: Зашлеви яка плесница на Слави! (Дългия е бесен)

Маги Халваджиян успя: Зашлеви яка плесница на Слави! (Дългия е бесен)
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян май ще успее да се набута в Би Ти Ви!

Продуцентът Маги Халваджиян преговаря с Би Ти Ви за завръщане в телевизията на култовото предаване „Господари на ефира“.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян не спира да ходи по нервите на Дългия

Това видяха папараците на вестник „България Днес“, които хванаха в крачка мастития продуцент и шефката на екипа му Светлана Василева на излизане от частната телевизия.

Двамата бяха в блестящо настроение. Усмивката не слезе от лицето на режисьора дори и след като изпусна телефона си под гумите на колата.

Припомняме, че предаването „Господари на ефира“ липсва в програмата на Нова телевизия от началото на годината. Братя Халваджиян така и не се споразумяха с медията и се наложи да пуснат хората си в неплатен отпуск.

„Господари на ефира“ стана популярно със старта си по Нова телевизия. След години се премести в Би Ти Ви, а после пак се върна в Нова. Ако рокадите с подслоняването му продължат това ще е второто завръщане на шоуто в сградата на малкото НДК.

Огромният проблем тогава обаче ще е как ще се спогодят Халваджиян и Слави Трифонов. Знаем, че братята арменци и Дългия не се понасят от години, въпреки че Маги е работил със Слави навремето.

Напоследък обаче двамата не спират да си забиват ножове в гърба и да се подиграват един на друг от собствените си предавания. Повече от любопитно е какво ще се случи щом се съберат под един покрив.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар