Бомба: Решението на Светлана Гущерова взриви всички! (още подробности)

Бомба: Решението на Светлана Гущерова взриви всички! (още подробности)
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова иска още едно дете от Християн, при това бързо!

Светлана Гущерова е родила със секцио в столичната клиника „Майчин дом”, призна самата тя в социалните мрежи. Младата майка не иска от суеверие да показва дъщеричката си – първа за нея и таткото Християн Гущеров.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова иска да зачене с второ бебе от мъжа си Християн

Секциото се наложило по препоръка на лекарите, уточни още плеймейтката, която качила само 8 килограма по време на бременността.

Тя се чувства прекрасно след раждането и се възстановява бързо. Госпожа Гущерова кърми, защото е убедена, че майчиното мляко е най-полезно за бебето, което се роди зодия Риби.

Според нея малката госпожица Гущерова ще е забавна, красива и много загадъчна. Представителките на зодия Риби се характеризират с изключителен чар, спокоен и овладян характер и несвойствена за другите зодии мечтателност.

Тя е забавна и изключително колоритна, но често лети облаците. Жените Риби изглеждат кротки създания, но в действителност са много емоционални.

Те могат едновременно да преживяват безкрайна любов, омраза, болка и надежда, без при това да има конкретен виновник за емоционалното им състояние. Способни са на невероятна съпричастност и състрадание.

А в любовта са изключително всеотдайни. Младото семейство продължава да иска още едно дете, сподели още Светлана, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар