Диляна Попова сензационно: Потвърди любовта си с Асен Блатечки! (виж изповедта й)

Диляна Попова сензационно: Потвърди любовта си с Асен Блатечки! (виж изповедта й)
Гласувайте за статията

Диляна Попова призна, че двамата с Асен Блатечки живеят заедно!

Красавицата Диляна Попова за първи път проговори и потвърди слуха, че е с Асен Блатечки. Въпреки това обаче тя отказа всякакви коментари относно личния им живот. Манекенката заяви, че двамата са заедно, но замълча за всякакви подробности.

Диляна Попова

Диляна Попова и Асен Блатечки са заедно

„Не искам да коментирам. Няма да отрека, но и няма да изпадам в подробности. Не смятам, че това е нещо, което интересува хората”, сподели Диляна Попова.

Двамата с Асен се събраха още преди половин година, но отказваха да говорят за отношенията си, пише вестник „България днес“.

Асен вече е запознал сина си Борил с по-голямата си дъщеря Катерина. Актьорът се раздели с първата си жена и двамата се разбраха всеки да поеме по собствен път.

Така Блатечки се върна при голямата си любов, а бившата му съпруга откри щастие в лицето на друг мъж. Според близки до актьора източници, Катерина Горанова е лудо влюбена в свой по-млад колега и двамата дори вече живеят заедно.

„Крайно време беше Катя да покаже червен картон на мъжа, който й донесе толкова обиди, унижения и болка. Тя много обичаше Асен, но с времето и ударите, които й нанесе, стана съвсем безразлична към него. Горката Диляна – сега тя ще трябва да търпи изневерите му“, шушукат из гилдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар