Симона от „София Ден и Нощ” с нов бизнес! (Няма да повярвате с какво се захвана)

Симона от „София Ден и Нощ” с нов бизнес! (Няма да повярвате с какво се захвана)
Гласувайте за статията

Симона от „София Ден и Нощ” се похвали с нов бизнес!

Чаровната Симона от хитовата поредица „София Ден и Нощ” е започнала ново бизнес начинание. Калина Иванова, както е истинското име на любимата лудетина от сериала, сама се похвали с това, което вече прави.

Симона

Симона от „София Ден и Нощ“ стартира нов бизнес

Екранната Симона си е отворила студио за красота.

„Точно сега дойде моментът за нещо, което обмислях от известно време. Ще го кажа на вас за първи път. Преди борени дни стартирах собствен бизнес и сега съм в еуфория, направо летя.

Това ме движи в момента, влагам цялата си енергия, любов и време, за да се случват нещата както съм си ги намислила.

Току-що го стартирахме. Иска ми се по-нататък да развия мястото по оригинален начин, не просто като студио за красота, а като нещо повече.

Обожавам комуникацията с хора, искам да дам на студиото това, което нося в себе си – много настроение, вдъхновение и положителен заряд“, разкрива своите планове екранната Симона.

Брюнетката, която се превърна в любимка на зрителите на Нова телевизия, разкри още какво обича да прави в свободното си време. Извън сериала, който вече не се излъчва по медията и накара аудиторията да негодува, тя се занимава с различни неща.

„Търся вдъхновение в различни неща. Обичам да мечтая, да опитвам и да сбъдвам свои идеи”, признава Калина.

Чаровницата е доволна, че е успяла да помогне на много млади хора да припознаят радостите и проблемите си в това, което тя и компания правят в сериала. Показателни били стотиците съобщения, които получавала в продължение на четири години от феновете си в социалните мрежи.

Екранната Симона коментира и слуховете, че голяма част от нейните колеги от „София Ден и Нощ” се отказали да се снимат заради ниските хонорари.

„Това е много смешно! Нито хонорарите са били обидно ниски, нито сме имали каквито и да било спорове за пари! Пълни измислици! Някъде даже пишеше, че сме тръгнали на бунт срещу продуцента за повече пари, което дори като лъжа е абсурдно измислено и нелепо. С продуцента Краси Ванков и с целия екип сме в страхотни отношения. Никога не съм виждала по-сплотен екип!

Ако утре някой каже, че сериалът може да продължи, това ще бъде голяма радост за мен и моите колеги. Всички бихме се снимали отново – това е отговорът на нелепите измислици за пари, хонорари и скандали“, категорична е Калина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар