Ваня Червенкова не е на себе си: Взриви мрежата с това разкритие за Япония!

Ваня Червенкова не е на себе си: Взриви мрежата с това разкритие за Япония!
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова не е на себе си от видяното!

Бизнесдамата Ваня Червенкова е влюбена. И не само в приятеля си Даниел Дичев. Младият мъж скоро се дипломира в Страната на изгряващото слънце. Но Червенкова е силно и емоционално привлечена и от Япония.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова е влюбена в Япония

Двамата с мъжа на сърцето си не спират да обикалят из страната. А в мрежата Ваня Червенкова сподели най-интересните си находки от любимата си дестинация. Ето какво каза:

„Най-високата кула в света е в Токио! Да, точно така – в Токио. Сигурно се сещате за добре известната сграда в Дубай „Бурдж Халифа“ позната като най-извисяващата се кула в света.

Но технически погледнато дубайската сграда си е сграда, а когато говорим за истинска кула – победител е „Токио Скай Трий”.

От английски език „Токио Скай Трий“ означава „небесното дърво на Токио“ и напълно заслужава името си. Със своите 634 метра височина „Токио Скай Трий“ се нарежда на първо място по височина сред кулите в света.

Колкото до мен… Това е един от фаворите ми в Токио. Качвам се там за 2 път.. Ресторантът “ Musashi” е много по-различен от “ Атмосфера “ на “ Бурж Халифа”…

На пръв поглед имаш 12- степенно меню, което ти се струва предостатъчно като консумация.. започвайки да ти го поднасят в миниатюрни порцийки си казваш” по дяволите, колко е нищожно”…

Накрая обаче се оказваш напълно задоволен и от качеството и количеството и съчетанието на вкусовете!! Истинско удоволствие за небцето… Препоръчвам!!!

А ако ме попитате кое хареса най-много в Токио??? … Ще ви отговоря ето тук… старо Токио.. тук е магическо място.. храмове, сакура, стари дървени къщи, божества, които пазят/ теудно разбираеми за нас/ , уникални стари хорица, красиви едри орхидеи…

Тук времето е спряло… зад мъничките дървени храмове виждаш огромни небостъргачи в далечината и усещаш колко искаш да се върне времето назад…“, разказва Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар